ala micu – noul iPhone 4GB

urasc ideea ca Apple va scoate un low-end si un high-end device. dar cred ca e timpul sa ne obisnuim cu ea. Imaginea de mai jos vine de la un operator GSM canadian, pe calea BGR .

Pretul de 99 dolari cu 3 ani de contract e cam marisor, mai ales ca avem de a face cu o capaciatate de numai 4GB. Ceea ce e interesant este mentiunea de “Video Calling (iChat)”. Nu vad nici o mentiune legata de 3G.

Din pacate, operatorul in cauza nu are si o imagine a viitorului iPhone de capacitate mica. Eu astept cu nerabdare detaliile pentru iPhone-ul high-end. Doar ca, daca e sa gandim logic, o jucarie de 32GB ar ajunge la un pret de 399 dolari (la abonament). si aproape 1000 $, la liber…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*