9 septembrie

e confirmat. avem produse noi de la apple. baietzii au numit prezentarea “let’s rock” ceea ce ne duce cu gandul la iPod, evident.

eu sper si un iPhone de 32 GB, un iTouch redesenat, un iTunes 8 si mai ales un nou MacBook Pro.

evenimentul incepe pe 9 septembrie la ora 20.00 – ora Romaniei.

tu ce vrei? arunca presupunerile in comentarii, mai jos…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Io is de parerea ca sunt binevenite ceva modificari la Mac mini … care a cam disparut din peisaj … precum si poate un nou … cum se zvoneste … iPod nano … si mai sper la un Mac cu touchscreen … (Pro sau Book)

    CYA

  2. Eu sper sa scoata un Macbook pro…am asteptat destul sa-mi cumpar unul..iar daca nu mi-am cumparat ..tu esti de vina Adrian:D Ai dat stirea cu 9 sept. si astept sa vad ce iese nou. Mersi oricum ca ne tii la curent cu noutatile…:) O intrebare Adi daca se poate.? Cat timp dedici acestui site din timpul tau liber? banuiesc ca ai si un servici si de acolo nu prea ai timp de scris pe site.?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*