30

Acesta e un post programat. El a aparut pe boio.ro exact la 3:45. Pe 1 august 1979, la ora respectiva Adrian Boioglu lua prima gura de oxigen si punea la cale cucerirea universului :)

Stiu ca schimb prefixul, dar nu vad trecerea la/de 30 ani ca pe un mare hop. Asta pentru ca sunt convins ca jumatatea vietii e undeva pe la 40-50 ani. Nu de alta, dar am de gind sa am o viata fericita si lunga.

Nu vreau sa intru in amanunte personale, insa ma bucur ca am alaturi de mine oameni minunati, o familie pe masura, ca am un job foarte bun si mi-am realizat mai toate dorintele. Sunt fericit si implinit. Ceea ce iti doresc si tie.

Faptul ca citesti acum aceste randuri ma face sa fiu si mai fericit. Iubesc sa citesc mult, sa informez si sa-i ajut pe cei din jur, iar daca boio.ro a devenit cunoscut in Romania (si nu numai) pentru stilul, informatia si Suportul Tehnic oferite – sunt multumit. Imi place sa stiu ca pasiunea imi este rasplatita pe masura. Iar rasplata ta este aceea ca ma citesti.

Nu am sa fac publice dorintele mele pentru urmatorii 10 ani. Sunt convins ca atunci cind pe boio.ro apare un post care se va intitula “40”, ele vor fi demult implinite :)

Si daca pot sa dau un sfat pentru cei care nu au ajuns inca la 30 ani: traiti-va tineretea din plin, bucurati-va de viata! Sa nu iti fie teama sa pleci in necunoscut, sa fii optimist si sa stii intotdeauna ca e mai bine sa nu spui “Cum/Ce ar fi fost daca…”. Ai incredere in tine, nu regreta nimic din ce ai facut – totul se intimpla cu un rost. Optimismul, autosugestia si gandirea pozitiva (sau credinta) te vor ajuta sa treci peste toate cu bine.

Intotdeauna sa fii mandru/a de tine, de ceea ce faci si de cei din jur. Uneori nu ai decit o sansa sa fi fericit si implinit.

20 Comments

  1. La multi ani ! Multa sanatate, noroc si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata :D

    ps: sunt primu :D

  2. La multi ani! La cat mai multe dorinte, vise implinite! Eu tot pe 1 august implinesc (24 de ani). Imi place coincidenta, sper ca pana la 30 sa pot sa spun aceleasi lucruri.
    Felicitari pentru realizarile obtinute.

  3. Adi, la ceas aniversar iti doresc multa sanatate, numai bucurii si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca. LA MULTI ANI!

  4. LA MULTI ANI ADRIAN ! Iti doresc pe langa sanatate , fericire si impliniri sa ai parte si de cat mai multe si frumoase jucarii din cupertino:)

  5. “dar-ar peste tine cel mai mare noroc din lume,sa gasesti cel mai mare sac cu bani,si crapas-ar butoiul cu sanatate deasupra capului tau”LA MULI ANI ADRIAN BOIOGLU!!fara tine lumea nu stia nimik despre iphone,si ne bucuram ca ai avut aceasta initiativa.cel putin eu am inceput experienta iphone alaturi de tine!ai trecut prin bune si rele,dar tot ai fost alaturi de noi!!!iti MULTUMESC pentru ca ne ajuti!inca odata LA MULTI ANI!

  6. Iti doresc multa sanatate ,sa ai parte de o familie sanatoasa fericita si fara grijile pt ziua de maine, la fel si tu si multi ani inainte mentinanduse tanar……si nu in ultimul rand iti doresc sa primesti cel putin un 3gs cadou de ziua ta :) bafta in tot ceea ce faci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*