1000 comentarii / post

atit a inregistrat “iPhone Romania  – Suport tehnic”. stii tu, pagina aia pe care majoritatea intra ca sa gaseasca un raspuns sau sa se minuneze cum altii nu stiu nimik despre iPhone.

comentariul cu numarul 1000 a fost adresat de Adi – unul dintre cititorii mai tacuti ai boio.ro. si el, ca si toti ceilalti, a primit o solutie la problema lui.

nu stiu daca aceasta este un record in blogosfera romaneasca, dar cu siguranta este un record intre blogurile cu caracter tehnic.

iPhone Romania – Suport Tehnic a fost scris prima data pe 9 martie 2008. imi aduc aminte ca faceam dus cind m-am gandit ca Romania are nevoie de o solutie mai simpla sa afle desre iPhone si cum nu prea existau forumuri sau site-uri care sa faca asta ca la carte, am scris primul draft al postului. cu timpul s-au aplicat si alte reguli si au aparut linkuri noi.

acum pagina “iPhone Romania – Suport Tehnic” este una dintre cele mai cunoscute din Romania si daca ai iPhone este imposibil sa nu fi intrat pe ea, macar din greseala.

Pagina in cauza a fost prima de pe boio.ro care a primit un mini-banner in sidebar (acea poza cu mine si iPhone-ul meu) dar si una dintre cele mai longevive linkuri permanente din sidebar.

iti multumesc ca ma citesti si ca ma provoci in fiecare zi cu intrebari noi. TU faci istoria boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. @dece: emo? te rog frumos… eu nu ma compar cu fenomenul anului 2008. si nici cu filmele de pe you tube :D

    am aflat ca tu detii recordul. dar ala nu se pune :))

  2. felicitari ! faci o treaba excelenta si acum mi-a venit randul sa-ti cer ajutorul…am cam balbait faza de la 1.1.3 la 2.1 ( am trecut prin 2.0 ) , acum am pus 2.1 insa atunci cand fac poze cu camera de pe iphone , nu le gasesc pe nicaieri…am mai instalat cate ceva free si daca vreau sa le scot , nu stiu unde sa gasesc dezinstalarea…multumesc ! HELP !! e iphone prima generatie !

  3. @asus: am sa te rog sa postezi comentariile la pagina de suport tehnic.

    unde ai cautat acele poze de nu le-ai gasit?

    cit despre aplicatii, dca le-ai instalat din appstore tii apasat degetu pe icoana timp de 3 sec pina iti apare un x in partea stinga sus. apoi apesi acel x si te intreaba daca vrei sa o stergi sau nu.

    iti recomand sa citesti manualul de iphone. te va ajuta sa intelegi multe.

  4. vreau si eu sa stiu care e treaba cu nes sau psx emulator…cum il instalez,cum bag roms cum il fac sa mearga complet … si d unde iau programele sa il fac sa mearga:D …ms anticipat

1 Trackback / Pingback

  1. Ultrascurte @ donTed blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*