Browse » Home / branding de tara, is it just me? / Blog article: webdesign-ul spamului

webdesign-ul spamului

de vo 2-3 zile primesc mailuri pe banda rulanta de la niste asa-zisi webdesigneri Techconsult-ul lui peshte.

oamenii isi prezinta ofertele jalnice in pdf-uri de peste 2 mega – numai bune cit sa-mi blocheze mie outlook-ul cind sunt pe net de pe mobil…

folosesc si ei aceasi mizerie de text:

Acest mail nu poate fi considerat SPAM deoarece este o informare asupra serviciilor firmei TECH Consult , iar adresa Dumneavoastra de e-mail este una publica (internet, cataloage, etc) in cazul in care nu raspundeti acesta va fi singurul e-mail pe care il veti primi in legatura cu “Catalog Business 2008″.

hmm… ciudat. atunci de ce am primit cite 2 mailuri pe fiecare adresa la doar citeva minute? In plus, in pagina About a boio.ro scrie clar:

Nu imi scrie mailuri comerciale si/sau spam pe adresa de mai jos. vei intra pe “lista neagra”.

oare ce se inimpla daca le publicam aici datele pentru toti spam botzii? sa afle si ei cum e cu spamu’… web@techconsult.ro

July 25th, 2008 at 9:17 pm |
daca ai ajuns aici e posibil sa te intereseze si:

Un cititor a comentat “webdesign-ul spamului”

  1. GadgetNews // July 26th, 2008 @ 3:30 am // # //

    Exista o lista facuta pe un site.. n-am facut bookmark asa ca nu am link :)

    ReplyReply

Adauga valoare acestui post

// Apar doar comentariile care respecta citeva Reguli de bun simt. // RSS Comentarii

  • boio.ro este un blog de Adrian Boioglu

    Adrian este AV Manager la CCL Video Services - Miami, Florida

    "Sunt jurnalist. Acum nu mai scriu oficial la ziar sau nu mai fac stiri de televiziune. In 10 ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa."

    afla mai multe despre Adrian Boioglu sau intra in Contact:

    Feed RSS  boioglu@gmail.com  trimite un mesaj  urmareste-ma  video boio.ro  adauga la favorite facebook me 
    foto Adrian Boioglu