10.5.7 si update-urile care nu mai vin

in urma cu 3 zile, netul rasuna de zvonuri despre aparitia iminenta a importantului update la 10.5.7 pentru Mac OS X. Informatiile pareau logice si bine documentate.

De altfel, totul merge bine cu 10.5.7 cu exceptia Safari 4 si iTunes care nu sunt compatibile. Dar asta se rezolva imediat…

Pe aceeasi idee, imi aduc aminte de informatiile care dadeau drept sigura aparitia Snow Leopard in luna Aprilie. Acum nu cred ca il vom vedea inainte de 15 iunie. Poate realist ar fi sa vorbim de august…

Nu sunt nemultumit de 10.5.6. In afara unor probleme (deocamdata presupuse) legate de performanta bateriei, laptopul se misca foarte natural. Dar ma obisnuisem cu update-uri mai dese si vreau sa vad citeva functii noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu stiu daca la toti e valabila chestia asta dar la mine daca fac pe acelasi comp o comparatie intre OS X 10.5.2 si OS X 10.5.6 apare o diferenta deloc neglijabila de performanta. Prin performanta ma refer la faptul ca interfata nu mai pare la fel de responsiva, multe din aplicatii se lanseaza mai greu si internetul pare sa se miste mai prost.

    Mai sunt si altii care au aceleasi mici ,,probleme,, sau sunt singurul care simte ca 10.5.6 in special taie din performanta in multe operatiuni ?

  2. Mie mi se pare ca se misca chiar OK un Leopard pe un MacMini G4 PowerPC, 1 GB RAM. Ce-i drept, e prima experienta cu MacOS de pana acum. La mai mare !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*